Toolbox verlengde schooldag - Leerlingen

Toolbox verlengde schooldag - Leerlingen

 

Leerlingen vormen een belangrijk onderdeel binnen de organisatie van een verlengde schooldag. Vragen van scholen rondom het thema leerlingen zijn: Welke leerlingen kunnen deelnemen aan een verlengde schooldag? Hoe selecteer je leerlingen? Krijgen leerlingen een rapport voor de verlengde schooldag? En hoe communiceer ik met ouders over deelname?

 

Dit onderdeel van de toolbox bevat tools die u helpen bij het vinden van antwoorden op deze vragen. 

 

579591_240078462803263_2029106416_n2

 

  • Leerlingen van de BSA: profiel van de BSA-leerling, selectie van de BSA-leerling po, selectie van de BSA leerling vo, richtlijn voor leerlingen met problemen BSA-po en procedure bij problemen met BSA-leerlingen. Bevat tevens een aantal voorbeeldbrieven (leerling voorlopig aangenomen, leerling afgewezen).
  • Verslaglegging BSA: informatie over het feedbackformulier (leerlingrapport) en de procedure rondom leerlingbespreking.
  • Evaluatieformat PfS Eindhoven: formulier dat Playing for Success Eindhoven na afloop van elke bijeenkomst gebruikt om samen met de leerlingen te reflecteren op houding, gedrag en actiepunten. Op basis hiervan vindt ook terugkoppeling naar ouders en scholen plaats.

 

Terug naar overzicht thema's Toolbox